Welkom op de website van IJsselvallei

1 april 2021

Nieuwe partners steunen IJBeEB – Brein Reclame Twello

Er hangt een ontspannen sfeer als we binnenlopen in het kantoor van Brein Reclame aan de Johan Willem Frisostraat 5a in Twello.  “Welkom! roept Beatrice Prins enthousiast als ze ons in de gaten krijgt. Vanachter hun bureaus met indrukwekkende schermen kijken zij  en haar collega  Reine Hak ons lachend aan.  Wat fijn om ons zo welkom te voelen bij deze twee creatieve breinen die zich hebben aangemeld als partner van IJsselvallei Boert en Eet Bewust. Vandaag tekenen we officieel de partnerovereenkomst.

Lokaal samenwerken

“Wij vinden het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn. Dit doen we door ons te verbinden en samen te werken met bedrijven, stichting en organisaties in deze regio. Net als jullie zetten we dus in op de verbinding. Nu in deze coronatijd wat lastiger, maar het liefst zitten we letterlijk naast de klant om een website te bedenken of een logo te ontwerpen. Direct en laagdrempelig”, vertelt Beatrice.

We vervoegen ons naar buiten om een foto te maken bij de beletterde Brein Reclame bus. Belettering is één van de specialisaties van het reclamebureau. Denk aan het beletteren van een bedrijfswagen, klein of groot, trekkers, trailers of Landbouw en mechanisatievoertuigen. Of het nu om 1 voertuig gaat, of het hele wagenpark, Brein Reclame voert het uit. Daarbij kijken ze graag mee wat bij de uitstraling en het budget van de klant past.


Weten waar je eten vandaan komt

Op de vraag waarom Brein ervoor kiest om IJBeEB te ondersteunen hoeft Beatrice niet lang na te denken. “Persoonlijk voel ik mij betrokken bij het boerenleven en de ondernemers. Mijn ouders kwamen van een boerderij en daardoor weet ik wat het boerenleven betekent en wat de uitdagingen zijn. Ik denk dat het belangrijk is dat mensen zich verdiepen in het boerenleven en weten waar hun eten vandaan komt. Ik vind het mooi dat deze club enthousiaste boeren hun deuren openzetten om mensen een kijkje in het boerenleven te geven. En daar dragen wij graag ons steentje aan bij!

 

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Streek partners