Welkom op de website van IJsselvallei

29 mei 2022

Zomer Koe-cert – Boerderij de Bremte – de Poll in Voorst (GLD)

Genieten van heerlijke muziek in de buitenlucht, tussen koeien en weilanden. Dat is het‘ Zomer Koe-cert’ op boerderij De Bremte van de familie Bussink op landgoed De Poll in Voorst. Een heerlijke middag uit op 2e pinksterdag 6 juni.

Het Koe – cert wordt verzorgd door het gezelligste harmonie orkest van Deventer. Het 40 – koppig tellend  ‘Stedelijk orkest Lebuïnus’. Meeslepende, maar ook vlotte melodieën zijn speciaal voor dit optreden in de buitenlucht ingestudeerd. Van Stevie Wonder tot Aretha Franklin en van Formula 1 tot Hollandse Hits. Kortom voor ieder wat wils. Laat je lekker meevoeren door de prachtige klanken in een prachtig Hollands landschap!

Voor en na het optreden is het mogelijk om een kijkje te nemen op de boerderij. Ook zijn er lekkere producten uit de streek te koop. De statige boerderij dateert al uit 1783 en de familie Bussink boert al 100 jaar op deze prachtige plek aan de Deventerweg te Voorst (GLD). Boer Frank en zijn vriendin Ellen zijn al de 4e generatie en laten je graag hun boerenbedrijf zien.

Tijden en tickets
De entree is 6 euro per persoon, inclusief een kopje koffie of thee bij aanvang. Voor kinderen tot en met 16 jaar is de entree gratis. Het concert begint om 15.00 uur en duurt tot 17.00 uur, inclusief een pauze. Wil je vooraf een rondje doen over de boerderij? Kom dan vanaf 14.30 uur. Een ticket boeken en betalen kan hieronder. LET OP: in de bevestigingsmail vind u het adres, kijk ook in de spam!

Ook bij regen gaat het door, de boerderij heeft een grote schuur! Vragen of informatie? info@ijbeeb.nl

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Streek partners